Barona IT – community of brave pioneers

Rohkeus merkitsee meille kykyä nähdä tulevassa mahdollisuuksia. Se on uskallusta tarttua toimeen ja viedä suunnitelmat käytäntöön. Rakentaa olemassa olevia liiketoimintamalleja murtavia digitaalisia palveluja tai kehittää nykyisiä prosesseja. Näitä rohkeita yksilöitä kutsumme tulevaisuuden tekijöiksi.

 

Jätä avoin hakemus

Johtava IT-alan työelämän asiantuntija

Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä.

Haluamme olla IT-alan työelämän paras kumppani niin asiakkaille kuin IT-osaajille. Toimintamme keskiössä ovat digitalisoituvan työelämän ymmärrys, asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus. Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että myös omalle porukallemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia. Meillä pääsee osaksi voimakkaasti kasvavaa ja kansainvälistyvää pohjoismaista yhteisöä – Olemme sosiaalinen, ahkera ja tutkitusti tyytyväinen työyhteisö, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan.

Keitä me olemme ja mitä me teemme?

Etsitkö uusia haasteita IT- urallesi?

Valitse alta, etsitkö mahdollisuuksia
teknisen tuen vai digitaalisen liiketoiminnan parista:

Ihmiset Barona IT:n takana

Business Manager

Anna-Mari Kangas

anna-mari.kangas@barona.fi
+358 50 408 2126

Lue lisää

Business Manager - Anna-Mari Kangas

HR Coordinator

Asta Mattsson

asta.mattsson@barona.fi
+358 40 8315 461

Lue lisää

HR Coordinator - Asta Mattsson

Sales Manager

Atte Liewendahl

atte.liewendahl@barona.fi
+358 50 5424 881

Lue lisää

Sales Manager - Atte Liewendahl

HR Manager

Heidi Lindblom-Savinen

heidi.lindblom-savinen@barona.fi

Lue lisää

HR Manager - Heidi Lindblom-Savinen

Business Manager

Anna-Mari Kangas

anna-mari.kangas@barona.fi
+358 50 408 2126

Lue lisää

Business Manager - Anna-Mari Kangas

HR Coordinator

Asta Mattsson

asta.mattsson@barona.fi
+358 40 8315 461

Lue lisää

HR Coordinator - Asta Mattsson

Sales Manager

Atte Liewendahl

atte.liewendahl@barona.fi
+358 50 5424 881

Lue lisää

Sales Manager - Atte Liewendahl

HR Manager

Heidi Lindblom-Savinen

heidi.lindblom-savinen@barona.fi

Lue lisää

HR Manager - Heidi Lindblom-Savinen

Sales Director

Henri Pynnönen

henri.pynnonen@barona.fi
+358 40 541 9909

Lue lisää

Sales Director - Henri Pynnönen

Executive Vice President

Henrik Rantala

henrik.rantala@barona.fi
+46 72 078 84 39

Lue lisää

Executive Vice President - Henrik Rantala

Director, Head of Business lines

Ilkka Lagerström

ilkka.lagerström@barona.fi
+358 50 431 4694

Lue lisää

Director, Head of Business lines - Ilkka Lagerström

”Olen ollut nyt jo yli 13 vuoden ajan IT-rekrytoinnin ja osaamisen hankinnan parissa eri rooleissa. Olen vahvasti modernin rekrytoinnin ja ehdokaskokemuksen fanaatikko ja edelleen hyvin ”kädet savessa” erilaisissa asiakasprojekteissa ja palveluissa – sekä miettimässä miten voimme omalta osaltamme parantaa ja kehittää IT-osaajamarkkinaa sekä työelämää edelleen.

Tällä hetkellä elämme erittäin mielenkiintoisia aikoja ja itseäni erityisesti innostaa IT-osaajapulan haasteiden ratkominen, jotta Suomi ja muut pohjoismaat kykenevät olemaan myös tulevaisuudessa kansainvälisesti hyvä ja kilpailukykyinen yhteiskunta. Myös työmme merkitys ja se kuinka paljon voimme omalla tekemisellämme vaikuttaa IT-osaajien ja tätä kautta organisaatioiden toimintaan ja mahdollisuuksiin – saa minut menemään eteenpäin. Elämme ihmiskunnan historian kannalta yhtä mielenkiintoisimmista jaksoista ja kun pääsee olemaan tämän murroksen keskuksessa – ei voi muuta kuin nauttia matkasta.

Eniten minut liekkeihin saa kuitenkin meidän oma porukka ja heidän kanssa työskentely – sekä yhteiset onnistumiset. Tavoitteenamme on olla IT/Digi-osaamisen hubi ja yhdistäjä – sekä olla parastyöpaikka ja kasvualusta omille työntekijöillemme. Tällä matkalla mukana olo on juuri nyt huikeinta!”

Tech recruiter

Jesse Heinonen

Jesse.heinonen@barona.fi
+358 50 441 8566

Lue lisää

Tech recruiter - Jesse Heinonen

“Minulla on usean vuoden kokemus IT rekrytoinneista, niin Suomessa kuin Englannissa. Vastaan haastavista asiantuntija rekrytoinneista ja olen erikoistunut Microsoftin teknologioihin.

Kiinnostava aihe tällä hetkellä IT-kentässä on mielestäni automatisointi ja ohjelmistorobotiikka. Työssäni nautin siitä, että voin luoda mahdollisuuksia niin yrityksille kuin työntekijöille ja toimia asiantuntijana IT markkinassa!”

Tech recruiter

Joel Kinnunen

joel.kinnunen@barona.fi
+358 50 506 0096

Lue lisää

Tech recruiter - Joel Kinnunen

” Barona IT:llä tehtäväni on erityisesti auttaa devaajia, designereitä ja muita IT-alan asiantuntijoita löytämään juuri itselleen mieleisiä uusia työhaasteita. Työskentelen sekä Northstar-palvelumme parissa, että myös asiakastoimeksiannoissa Suomessa ja Ruotsissa. Pyrin aidosti ymmärtämään osaajien työpaikan vaihtamiseen liittyviä tavoitteita ja motiiveja, ja sitä kautta palvelemaan jokaista osaaja-asiakastani mahdollisimman hyvin ja henkilökohtaisesti.

Yksittäistä teknologiaa kiinnostavampi juttu mielestäni on se, miten kovasti parhaat IT-alan yritykset panostavat henkilöstönsä kehittymiseen ja töissä viihtymiseen. Parhaat yritykset ymmärtävät erinomaisen hyvin sen, miten hankalaa on nykypäivänä löytää esimerkiksi kokeneen devaajan tilalle toista yrityksen ulkopuolelta, ja tämä aikaansaa sen, että nykytekijöistä halutaan pitää mahdollisimman hyvää huolta. Tällaisten firmojen kanssa on mukavaa tehdä työtä ja kertoa mahdollisuuksista osaajille.

Ehdottomasti parhaita hetkiä työssäni ovat päivittäiset keskustelut osaajien kanssa. On hienoa saada auttaa ihmisiä löytämään itselleen mielekkäitä seuraavia työpaikkoja ja projekteja. Tykkään kovasti työskennellä nimenomaan IT-alaan erikoistuneena rekrytoijana, koska sekä tekniikka että työskentelyn tavat kehittyvät tällä alalla jatkuvasti. Siinä pysyy itsekin virkeänä ja oppii joka päivä uutta.”

Sales Manager

Jony Chowdhury

jony.chowdhury@barona.se
+46 73 524 00 90

Lue lisää

Sales Manager - Jony Chowdhury

Manager, IT Talent Acquisition

Juha Kuuttinen

juha.kuuttinen@barona.fi
+358 50 355 0700

Lue lisää

Manager, IT Talent Acquisition - Juha Kuuttinen

“Olen toiminut IT-alan rekrytoinnin ja konsultoinnin parissa vuodesta 2012 lähtien eri tehtävissä: rekrytoijana, account managerina, konsulttina ja tiiminvetäjänä. Tällä hetkellä vastaan Barona IT:n konsulttiratkaisuista ja työskentelen kokeneiden IT- ja digitaalisen liiketoiminnan roolien parissa. Vapaa-aika menee kotona pienen pojan ja urheiluharrastusten parissa.”

Minua kiinnostaa suuresti liiketoiminnan kasvun tukeminen teknologian avulla, sekä kokonaisten toimialojen uudistuminen ja disruptio. Täytyy kuitenkin muistaa, että teknologia ei itsessään ole itseisarvo vaan lopullinen tarkoitus tulisi aina suuntautua asiakasta kohti parantaen asiakaskokemusta ja luoden lisäarvoa. Rekrytoijana kiinnostavimmat roolit ovat juuri tällaisia, joissa yhdistyy liiketoiminta ja teknologia.

Rekrytointi on tässä ajanhetkessä äärimmäisen kiinnostavaa, sillä meitä ympäröivä maailma muuttuu vauhdilla ja sen myötä yritykset tarvitsevat täysin uudenlaista osaamista. Samaan aikaan kilpailu osaajista kiihtyy ja yritysten menestymisen edellytys tulevaisuudessa on se, että ne pystyvät rekrytoimaan oikeita osaajia, oikeaan aikaan. Itse haluan olla edistämässä tätä muutosta ja auttamassa yksilöitä löytämään parhaat urapolut.”

Marketing Business Partner

Leila Mahiout

leila.mahiout@barona.fi
+358 50 4121 047

Lue lisää

Marketing Business Partner - Leila Mahiout

Consultant Manager

Michael Chang

michael.chang@barona.dk
+45 53 89 13 09

Lue lisää

Consultant Manager - Michael Chang

Payroll Specialist

Mirjami Mandelin

mirjami.mandelin@barona.fi
+358 50 4311 501

Lue lisää

Payroll Specialist - Mirjami Mandelin

Consultant Manager

Nicolas Westrup

nicolas.westrup@barona.se
+46 735 40 27 96

Lue lisää

Consultant Manager - Nicolas Westrup

HR Consultant

Noora Partala

noora.partala@barona.fi
+358 40 558 4069

Lue lisää

HR Consultant - Noora Partala

“Minusta tärkeintä työssäni on työnhakijoiden työllistäminen sekä asiakasyrityksen henkilöstötarpeen täyttäminen. Tätä kautta tietenkin seuraa paljon muitakin hyviä asioita, kuten esimerkiksi loppuasiakkaan tietoteknisen ongelman ratkeaminen mahdollisesti palkkaamani työntekijän johdosta. Koen siis työlläni ratkaisevan useamman ihmisen ongelman ja se tuntuu palkitsevalta.

Yllätyn aina haastattelussa aidoista persoonista. Työhaastattelussa jännittäminen ei haittaa, pääasia on se, että henkilö tulee haastatteluun sellaisena kun on, eikä yritä olla mitään muuta. Tykkään myös siitä, että haastatteluun tullaan iloisella ja reippaalla asenteella.”

noora.partala@barona.fi

+358 40 558 4069

Consultant Manager

Robin Lindelöf

robin.lindelof@barona.se
+45 53 89 13 09

Lue lisää

Consultant Manager - Robin Lindelöf

Consultant Manager

Sini Nguyen

sini.nguyen@barona.fi
+358 50 4301 401

Lue lisää

Consultant Manager - Sini Nguyen

“Minulla on monipuolinen HR tausta, sekä kokemusta markkinoinnin ja viestinnän saralta. Barona IT:llä toimin konsulttiemme tukena ja yhteyshenkilönä työsuhteisiin liittyvissä asioissa, huolehtien heidän työhyvinvoinnistaan sekä työntekijäkokemuksestaan.

Digitaalista murrosta on erittäin mielenkiintoista seurata. Uusia innovaatioita ja digitaalisia palveluja syntyy niin huimaa vauhtia, että on mielenkiintoista seurata minkälaisia mahdollisuuksia tämä uusi digitaalinen maailma meille tarjoaa.

Mielestäni on hienoa olla mukana mahdollistamassa talenttien ja tehtävien kohtaamista, sekä kulkea mukana kumppanina uran eri vaiheissa, nähden upeita kasvutarinoita ja onnistumisia!”

HR Consultant

Sofia Heikkilä

sofia.heikkila@barona.fi
+358 45 671 1726

Lue lisää

HR Consultant - Sofia Heikkilä

“Teen tätä työtä, koska koen että pystyn työssäni aidosti auttamaan niin työnhakijoita löytämään uusia mahdollisuuksia kuin asiakkaitamme löytämään oikeat tekijät oikeisiin rooleihin välillä hyvin nopeallakin aikataululla.

Arvostan haastattelutilanteessa etenkin aitoutta ja positiivista asennetta. Tulethan siis haastatteluun reippaasti omana itsenäsi ja kerro rohkeasti osaamisestasi.”

Rekrytointi, myynti, markkinointi, HR?

Sopisitko joukkoon?

ilkka.lagerstrom@barona.fi
Lähetä meille avoin hakemuksesi, mikäli haluat liittyä joukkoomme!

Lue lisää

Rekrytointi, myynti, markkinointi, HR? - Sopisitko joukkoon?

Haluatko mukaan kovaa vauhtia kansainvälistyvään, sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan?

Kova vauhtimme edellyttää loistavia osaajia sekä saumattomia tiimejä, ja olemmekin kiinnostuneet kuulemaan markkinoilla olevista terävimmistä osaajista mm. rekrytoinnin, HR:n, markkinoinnin ja myynnin osaamisalueella!

Mikäli koet olevasi Barona IT:n puuttuva palanen, olethan yhteydessä: ilkka.lagerstrom@barona.fi

Consultant, IT Talent Acquisition

Tomi Niskanen

tomi.niskanen@barona.fi
+358 50 513 1633

Lue lisää

Consultant, IT Talent Acquisition - Tomi Niskanen

“Olen nuori mies Tampereelta ja siirryin jääkiekkourani jälkeen IT-rekrytointien maailmaan. Aloitin työurani konsultointitehtävissä ja sitä kautta pääsin sisään IT-rekrytoinnin maailmaan. Vapaa-aikana vietän paljon aikaa eri harrastuksien parissa ja minut yleensä löytääkin joko Hakametsästä tai Pyynikiltä.

Mielestäni kiinnostavinta IT:n ja digitalisaation kentässä on nähdä muutosten kautta syntyviä uusia rooleja ja ylipäätään muutosta siinä, millaista osaamista IT-kentässä tänä päivänä tarvitaan. Yritykset tarvitsevat nykyään sellaista osaamista, mistä ei ollut vielä muutama vuosi sitten tietoakaan. Tämä tuo minulle mahdollisuuden olla mukana tässä kehityksessä.

Teen tätä työtä, koska haluan löytää osaajille uusia, heitä kiinnostavia mahdollisuuksia ja haluan auttaa heitä kehittymään asiantuntijoina. Olen asiakkaidemme kautta päivittäin mukana IT:n murroksessa ja yhdessä asiakkaiden kanssa pohtimassa tulevaisuuden näkymiä, miten digitalisaatio tulee vaikuttamaan ja kuinka ennakoida muutosta ja osaajapulaa.”

Lead Consultant, IT Talent Acquisition

Tomi Sivil

tomi.sivil@barona.fi
+358 40 035 8878

Lue lisää

Lead Consultant, IT Talent Acquisition - Tomi Sivil

Senior Tech recruiter

Ville Saviluoto

ville.saviluoto@barona.fi
+358 40 869 0180

Lue lisää

Senior Tech recruiter - Ville Saviluoto

“Olen kokenut IT-rekrytoija yli 13 vuoden kokemuksella. Olet etsinyt osaajia service desk agentista, pilviarkkitehtiin, testaajasta laatupäällikköön ja junior devaajasta ohjelmistoarkkitehteihin. Tutuksi ovat tulleet myös projektipäälliköt, IT-päälliköt ja kehitysjohtajat. Olen erikoistunut suorahakuun, mutta työskennellyt laajemminkin IT-osaamisen hankinnassa ja tehnyt myös it-konsulttien välittämistä ja in-house rekrytointia.

Tällä hetkellä itseäni kiinnostaa kovasti IOT ja AI yhdistäminen niin että saavutetaan älykkäämpi ja parempi maailma dataa hyödyntämällä. Yksittäisistä ilmiöistä MAAS on myös erityisen kiinnostava.

Parasta työssäni on löytää ja yhdistää unelmatyöpaikka tekijälle ja huipputekijä asiakkaalle. IT-ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti ja siinä mukana oleminen ja oppiminen on kiehtovaa.”

Asiakkaitamme

Työllistämme IT-alan osaajia mm. seuraaviin asiakasyrityksiimme:

Meidät löydät seuraavista kaupungeista:

Helsinki

+358 20 198 3460

it@barona.fi

Töölönlahdenkatu 3 b, 00100 Helsinki

Tampere

+358 20 198 3460

it@barona.fi

Puutarhakatu 37 A, 2. kerros 33230 Tampere

Tukholma

+46 8 525 205 00

it@barona.se

Bryggargatan 10, 111 21, Tukholma

Oulu

+358 20 198 3460

it@barona.fi

Koulukatu 15 3. krs, 90100 Oulu

Jyväskylä

+358 20 198 3460

it@barona.fi

Vapaudenkatu 48-50 A 40100 Jyväskylä

Kööpenhamina

+45 53 89 13 09

info@barona.dk

Digevej 114, 2300 Kööpenhamina